23-03-2021, 04:58
Porozumienie na rzecz popularyzacji kształcenia zawodowego
We wtorek, 23 marca zostało podpisane porozumienie pomiędzy Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie a Zespołem Szkół – Małopolską Szkołą Gościnności w Myślenicach. W wydarzeniu uczestniczyli Marta Malec-Lech z zarządu województwa oraz dr hab. Aleksandra Duda – Chodak, prof. UR, dziekan Wydziału Technologii Żywności, Jerzy Niedenthal dyrektor Małopolskiej Szkoły Gościnności im. Tytusa Chałubińskiego w Myślenicach oraz jego zastępcy Dorota Gabzdyl i Anna Ambroży, a także dr Gabriela Zięć nauczyciel akademicki, autor programu dla klasy w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych o specjalności dietetyka i fitness.
http://www.malopolska.pl/aktualnosci/edu...zawodowego
We wtorek, 23 marca zostało podpisane porozumienie pomiędzy Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie a Zespołem Szkół – Małopolską Szkołą Gościnności w Myślenicach. W wydarzeniu uczestniczyli Marta Malec-Lech z zarządu województwa oraz dr hab. Aleksandra Duda – Chodak, prof. UR, dziekan Wydziału Technologii Żywności, Jerzy Niedenthal dyrektor Małopolskiej Szkoły Gościnności im. Tytusa Chałubińskiego w Myślenicach oraz jego zastępcy Dorota Gabzdyl i Anna Ambroży, a także dr Gabriela Zięć nauczyciel akademicki, autor programu dla klasy w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych o specjalności dietetyka i fitness.
http://www.malopolska.pl/aktualnosci/edu...zawodowego